Menu

Najlepšie korenie na svete

Objavte nové chute a experimentujte s nami

Neobvyklá večera v SaSaZu.

Jeden večer, traja skúsení kuchári a to najlepšie z ázijskej a talianskej kuchyne v sprievode Kampotského korenia. V Pražskej tržnici sa nachádza podnik, ktorý možno označiť za priekopníka progresívnej gastronómie v Holešoviciach.


bruxx

Na menu spolupracovali šéfkuchári Ari Munandar, Matteo De Carli a Andy Tan.

Koncom októbra sa šéfkuchári SaSaZu Andy Tan a Ari Munandar spojili s talianskym šéfkuchárom Matteom De Carlim a vytvorili degustačné menu, ktoré hravo kombinovalo Áziu s Talianskom. A všetky chody spárovali s korením.

Podobné degustačné večere sa v SaSaZu konajú len niekoľkokrát do roka, takže celý podnik pri každej takejto príležitosti praská vo švíkoch. A ani akcia, ktorá sa niesla v duchu nového spojenia, nebola výnimkou.

Viac informácií o akcii si môžete prečítať tu na cc.cz.

Chcete ho vyskúšať aj vy? Pridajte sa k .pepper.. clubu.

restauracie@pepperfield.sk

Kto s nami už varí